Corten & Schepers Advocaten in Sittard, LimburgCorten & Schepers, advocaten met een persoonlijke benadering

Corten & Schepers Advocaten is in 1988 begonnen als Corten Advocaten. Vanaf 1 januari 2014 is het kantoor aan de Engelenkampstraat te Sittard verder gegaan onder de naam Corten & Schepers Advocaten. Met ingang van 2015 heeft mr. Corten de advocatuur verlaten. Wel heeft hij nog regelmatig contact met het kantoor.

Corten & Schepers Advocaten kenmerkt zich als een professioneel advocatenkantoor met een menselijk gezicht. 

Bij ons kantoor staan professionaliteit, kennis van zaken en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast staat ons kantoor voor betrokkenheid bij cliënten. Zaken worden persoonlijk benaderd en behandeld. Er wordt in duidelijke en begrijpelijke taal gesproken. Uw zaak wordt efficiënt opgepakt en er worden heldere afspraken gemaakt over aanpak en financiën. 

Mr. Schepers en mr. Valkeneers zijn gespecialiseerd in de behandeling van strafzaken. Dit in de ruimste zin van het woord. Naast de gewone strafzaken, waarin zij u bijstaan vanaf uw arrestatie tot aan de uitspraak bij de Hoge Raad, zijn zij gespecialiseerd in internationaal strafrecht, penitentiair recht, EHRM-procedures, financieel-economisch strafrecht en verkeersrecht. U kunt bij ons terecht als verdachte, maar ook als slachtoffer. Mr Valkeneers is daarnaast gespecialiseerd in het jeugdrecht. Zij staat minderjarigen bij in zowel  strafrechtelijke als civiele procedures.

We behandelen zowel betalende zaken als zaken op basis van toevoeging. De zaken op basis van toevoeging worden gefinancierd door de overheid. Meer informatie hierover is te vinden op www.rvr.org, de website van de Raad voor Rechtsbijstand. 

U kunt gerust bellen voor een afspraak of vrijblijvend even binnen lopen op ons kantoor in Sittard.