Advocaten

Al onze advocaten zijn gespecialiseerd in het persoonlijk aanpakken van uw zaken.

Mr. Schepers 

Karin SchepersKarin Schepers is geboren en getogen in Sittard. Na de rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht is zij in 2000 haar loopbaan als advocaat begonnen in Noord-Brabant. Na 8 jaren heeft zij voor een gerenommeerd strafrechtkantoor in Venlo gekozen. Per 1 januari 2014 is zij weer terug in Sittard bij Corten & Schepers Advocaten. Karin Schepers behandelt ruim 13 jaar enkel strafzaken. Het beste resultaat voor de cliënt is haar drijfveer, waarbij ook persoonlijke belangen niet uit het oog worden verloren. Zeggen wat ze doet en doen wat ze zegt, is haar motto.

 

Mr. Valkeneers

Kirsten ValkeneersKirsten Valkeneers is sinds februari 2015 aan Corten & Schepers Advocaten verbonden. Hiervoor werkte zij bij een gerenommeerd strafrechtkantoor in het centrum van Maastricht. Ook Kirsten heeft in Maastricht gestudeerd. Sinds 2008 houdt zij zich als advocaat uitsluitend bezig met strafzaken en jeugdrecht. Uitstapjes naar andere rechtsgebieden als gevolg van strafrechtelijke procedures, zijn haar echter niet vreemd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bezwaar-en beroepsprocedure indien het UWV uw uitkering stopzet, of de gemeente uw woning sluit naar aanleiding van een strafrechtelijke verdenking. Ook daarin zal zij met enthousiasme en gedrevenheid uw belangen behartigen.

 

Medewerkers

 

Sietske Jans

Sietske Jans

Sietske is sinds 2014 werkzaam als office-manager. Zij is vooral op de achtergrond werkzaam en zorgt ervoor dat alle medewerkers hun werkzaamheden zonder praktische problemen kunnen verrichten.