Rechtsgebieden waarin wij u helpen

Strafrecht

Stelt u zich eens een van de volgende situaties voor. U wordt verdacht van een strafbaar feit. U wordt aangehouden door de politie. U wordt vastgehouden. De officier van justitie meent dat u schuldig bent aan een overtreding of misdrijf. U krijgt van de officier van justitie een dagvaarding en u moet verschijnen op een strafzitting bij de rechtbank.

Maar ook een situatie waarin u als slachtoffer schade hebt geleden aan een misdrijf en u zich wilt voegen in het strafproces als benadeelde partij (schadevergoeding eisen) of gebruik wenst te maken van het spreekrecht voor slachtoffers.

In deze situaties is het verstandig dat u een advocaat neemt. Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in strafzaken. Wij vragen het dossier voor u op en nemen het met u door. We bereiden u voor op wat u kunt verwachten tijdens de zitting, stellen het pleidooi voor u op en benoemen alles wat voor u pleit. We gaan samen met u naar de zitting. Indien u dat wenst kunnen we ook zonder uw aanwezigheid uw zaak bepleiten.

Ook kunnen we uw vordering als benadeelde partij indienen en staan wij u als slachtoffer bij tijdens de zitting.

Op zitting doen we onze uiterste best om voor u het onderste uit de kan te halen. Wij brengen onze ruime juridische ervaring, kennis en gedrevenheid in. Daarmee hebben we in menige geruchtmakende zaak succes gehad.